Caravans

 

De Eriba Puck, de Eriba Pan en de Eriba Puck L zijn modellen uit de Touring familie van Hymer-Eriba. Ze zijn te huur inclusief inventaris, reisluifel en met all-risk verzekering. Het ophalen en terugbrengen van de caravan kan op elke dag van de week behalve op zondag, dat is onze rustdag. Voor een korte periode huren kan ook (minimaal 1 week), maar alleen in het laagseizoen.

 

Eriba Touring Puck

 

De Eriba Puck is een kleine en schattige 2-persoons caravan met een hefdak, een bed van 1,55×1,87 m., een stahoogte van ca. 1,85 m. en een kopkeuken met daarin een gasfornuis en koelkast. De Eriba Puck heeft een ledig gewicht van 415 kg.
Met rijbewijs B mag je deze Eriba Puck al achter je auto koppelen. Door zijn geringe breedte van 1,65 m. is hij niet breder dan je auto. Bovendien heeft hij een geringe hoogte van 1,95 m., een geringe lengte inclusief koppeling van 4,05 m. en een laag gewicht van maximaal 600 kg inclusief lading. Door de kleine afmetingen en het lage gewicht van de Eriba Puck is het rijden met de Eriba Puck geen enkel probleem.

Mocht de Eriba Puck te klein zijn voor u dan hebben we de grotere broer voor u te huur met meer bewegingsvrijheid, de Eriba Pan.

 

Eriba Touring Pan

 

De Eriba Pan is ook een 2-persoons caravan met een hefdak, een bed van 1,90×1,88 m., een stahoogte van ca. 1,87 m., een kachel en een kopkeuken met gasfornuis en koelkast. De Eriba Pan heeft een ledig gewicht van 515 kg.
Ook deze Eriba Pan mag met rijbewijs B achter je auto gekoppeld worden. Het is hetzelfde model als de Eriba Puck alleen is de Eriba Pan door zijn breedte van 2.0 m. iets breder, door zijn hoogte van 2.14 m. iets hoger en door zijn lengte inclusief koppeling van 4.55 m. iets langer. De Eriba Pan mag tot 750 kg beladen worden. Ook met deze iets ruimere Eriba Touring Pan is nog zeer goed te rijden.

Mocht de Eriba Puck net iets te klein zijn voor u en de Eriba Pan iets te groot dan hebben we voor u een goede oplossing te huur, namelijk de Eriba Puck L(arge) met een binnenruimte die tussen de Puck en de Pan invalt.

 

Eriba Touring Puck L

 

De Eriba Puck L is ook een kleine 2-persoons caravan met een hefdak, een bed van 1,70×1,90 m., een stahoogte van ca. 1,88 m. en een achterkeuken met daarin een gasfornuis en koelkast. De Eriba Puck L heeft een ledig gewicht van ca. 615 kg.

Qua binnenruimte valt deze Puck L tussen de Eriba Puck en de Eriba Pan. De Puck L is 17 cm breder dan de Puck en heeft de lengte van de Eriba Pan.
Met rijbewijs B mag je deze Eriba Puck L al achter je auto koppelen. Door zijn geringe breedte van 1,82 m. is hij niet veel breder dan je auto. Bovendien heeft hij een geringe hoogte van 2,02 m., een geringe lengte inclusief koppeling van 4,75 m. en een laag gewicht van maximaal 750 kg inclusief lading. Door de kleine afmetingen en het lage gewicht van de Eriba Puck L is het rijden met de Eriba Puck L ook zeer goed te doen.

De Eriba Puck, de Eriba Pan en de Eriba Puck L zijn allen ondanks hun leeftijd zowel binnen als buiten in een zeer goede staat. Ook technisch zijn ze volledig in orde. Zowel de Eriba Puck, de Eriba Pan en de Eriba Puck L krijgen elk jaar een nieuwe BOVAG-onderhoudsbeurt!

Het liefste hebben we dat u dit met eigen ogen komt aanschouwen voordat u ze huurt dan heeft u ook de juiste verwachtingen.

Het huren van de Eriba Puck, de Eriba Pan en de Eriba Puck L caravan is een ideale mogelijkheid om te kijken of dat kamperen met een kleine caravan bij u past.

 

Eriba-Caravan-Huren.nl